Algemeen medewerker Sport Events

Job description

Van de beste potjes rugby tot de populairste artiesten, het komt allemaal voorbij op onze verkoopafdeling. Met een elftal zorgen we voor het hele proces van verkoop van toegangsbewijzen aan onze klanten. Vooruit kijken, het nemen van een risicootje, commercieel inzicht.. dat is waar onze verkoopafdeling lekker op gaat!


Het verkoop team zoekt een rasechte sportliefhebber die van zijn passie zijn werk wil maken. Onderdeel uitmaken van het verkoopteam, betekent onderdeel uitmaken van een heel gezellig maar vooral ambitieus sportminded team. Je verkoopt toegang tot de mooiste sportwedstrijden, de tofste evenementen en de meest legendarische toernooien.


Klinkt dit als de ideale job?

Requirements

Dat is heel mooi, want we vragen niet eens heel veel van jou. Wat we wèl belangrijk vinden:

  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Je volgt veel verschillende sporten en competities, en bent dus altijd op de hoogte van het laatste sportnieuws.
  • Je bent administratief onderlegd, dat wil zeggen; je weet je weg te vinden binnen Excel en Google Spreadsheets.
  • Je bent woonachtig in de buurt van Leiden.

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en hiermee het visitekaartje. Jij weet antwoord op alle (aan)vragen en zorgt ervoor dat onze klanten zorgeloos hun droomevenement kunnen bezoeken. Je begint allround, zoals de titel je wellicht al deed vermoeden.. Als je wat langer in ons team zit, kijken we welke evenementen jouw voorkeur genieten, dan kun jij je eigen evenementen en sporten gaan draaien! Kortom.. je begint onderaan, en hoe snel je groeit; dat is aan jou!Besluit je te solliciteren, is dit ook nog wel handig om te weten:

  • We zullen ervoor zorgen dat je je binnen no time op je plek voelt.
  • Bij ons gaat flexibiliteit twee kanten op.
  • Elke dag goede koffie, een gloednieuw kantoor met genoeg mogelijkheden voor een potje Mario Kart, tafeltennis of goed gesprek.
  • Je komt als 60e collega binnen, al genoeg reden voor een feestje toch?